Mητσοτάκης: Αυτοδύναμη Ελλάδα χωρίς νέες περιπέτειες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του νάρκες» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ

Το σχέδιο του για μείωση φόρων και κίνητρα για επενδύσεις που θα φέρουν ισχυρή ανάπτυξη παρουσίασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας έθεσε ευθέως το δίλημμα τις αυτοδυναμίας.

«Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη ή αν θα προχωρήσουμε μπροστά με αλήθεια και με ανάπτυξη. Στις 7 Ιουλίου χρειάζεται μια ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση. Εάν δεν υπάρχει σταθερή κυβέρνηση και ισχυρή εντολή δεν μπορούμε να κινηθούμε με την απαραίτητη  ταχύτητα που τόσο έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία. Μόνο έτσι, με μια ισχυρή εντολή, θα ξημερώσει μια αληθινά καινούργια μέρα. Και μόνο έτσι στις 8 Ιουλίου, η Ελλάδα θα είναι μια πραγματικά αυτοδύναμη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του νάρκες»

Όπως ισχυρίστηκε  ο πρόεδρος της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του νάρκες.

«Όμως θέλω, για άλλη μια φορά, να προειδοποιήσω ότι εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Είναι δυστυχώς σπαρμένος με πολλές νάρκες που αφήνει πίσω της η απερχόμενη κυβέρνηση. Από την Δ.Ε.Η. -τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας- που βρίσκεται σχεδόν στα όρια της  χρεοκοπίας μέχρι τα εκατοντάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Θολό βέβαια παραμένει ακόμα και το κόστος των ρουσφετιών της τελευταίας στιγμής που ψήφισε  ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατέφυγε σε αυτό το τέχνασμα  μήπως βολέψει τους ψηφοφόρους του. Θα χρειαστεί, λοιπόν, σκληρή δουλειά για να αφήσουμε πίσω μας αυτά τα πέτρινα χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού και χαμένης ψήφου

Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα είπε πως δεν υπάρχει περιθώρια εφησυχασμού και χαμένης ψήφου.

«Ειδικά τώρα, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για χαμένες ψήφους ούτε για πειράματα  σε μικρότερα κόμματα και για επιλογές που ενδέχεται οι συμπολίτες μας να τις μετανιώσουν αργότερα. Η ώρα της ευθύνης, της συστράτευσης, της συμμετοχής είναι τώρα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top