Γιορτές και παροχές δείχνουν… εκλογές!

ΔΕΘ από τα παλιά φέτος τον Σεπτέμβριο

Εκλογές έχουν «μυρίσει» στην πολιτική επικαιρότητα,  παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις και δεσμεύσεις για εξάντληση της τετραετίας. Στο δρόμο προς τη ΔΕΘ το καλάθι γεμίζει με φοροελαφρύνσεις και υποσχέσεις για τις πολύπαθες συντάξεις αλλά και για  αυξήσεις στους μισθούς όπως επισήμανε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.  

Στις 21 Αυγούστου -που τυπικά λήγει το μνημόνιο - θα γίνει μεγάλη γιορτή στην Πνύκα ενώ ειναι πιθανό ο πρωθυπουργός να πάει και στο Καστελόριζο.

Επόμενος σταθμός θα είναι η ΔΕΘ, 8-9 Σεπτεμβρίου, η οποία θα θυμίζει παλιές εποχές, τότε που οι πρωθυπουργοί έκαναν γαλαντόμες εξαγγελίες. 

Όπως τόνισε η Κ. Μακρή στη φετινή ΔΕΘ θα ακούσουμε για: 
*φοροελαφρύνσεις 700 εκ. ευρω
*υπογραφή συλλογικών συμβάσεων
*αύξηση κατώτατου μισθού έως 50 ευρώ
*μειώσεις εισφορών για εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ

*ενώ το "υπερόπλο" θα ειναι η υπόσχεση για μη περικοπή των συντάξεων. 

Η σχολιάστρια του Star υπογράμμισε ότι σήμερα τα κυβερνητικά στελέχη έδιναν στα λόγια ο ένας περισσότερα απο τον άλλον! 
Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για  «παρεμβάσεις που δεν θα επιβαρύνουν τους συνταξιούχους», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «όλα είναι ανοιχτά» για τις συντάξεις, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε σε «βελτιώσεις για τον κόσμο», ενώ και ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης  υποστήριξε ότι «υπάρχουν τα λεφτά για τις συντάξεις». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top