Πανικός στον αέρα: Αεροσκάφος έχασε 30.000 πόδια ύψος σε εφτά λεπτά

«Επικράτησε χάος. Οι μάσκες οξυγόνου έπεφταν από την οροφή»

πτήση της Delta

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Delta, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν έχασε σχεδόν 30.000 πόδια ύψος μέσα σε εφτά λεπτά! 

Τρόμος στον αέρα στη Βαρκελώνη: Καμπίνα αεροσκάφους γέμισε καπνούς

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Ατλάντα με προορισμό το Φορτ Λόντερντεϊλ, ωστόσο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα, καθώς στα μισά της διαδρομής, έπεσε από τα 39.000 στα 10.000 πόδια ύψος. 

 

 

Όπως ανέφερε η εταιρία, υπήρξε πρόβλημα στη συμπίεση της καμπίνας. 

Οι επιβάτες πίστευαν ότι το αεροπλάνο θα πέσει και δε θα ξαναέβλεπαν ποτέ τους δικούς τους, ενώ στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, επικρατεί το απόλυτο χάος. 

 

 

Μάλιστα, ένας από τους επιβάτες μίλησε στα τηλεοπτικά δίκτυα για την... όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία του. 

«Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών. Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, "μην πανικοβάλεστε". Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί», είπε ο Χάρις ντεΒόσκιν.

«Πολλοί άνθρωποι δίπλα μου ανέπνεαν βαριά, ενώ ένας πατέρας ήταν τόσο φοβισμένος που άρχισε να αγκαλιάζει τον γιο του και να λέει στην οικογένειά του ότι την αγαπά», πρόσθεσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top