Ο Ντούλος «έσπασε» τη σιωπή του: «Πιστεύω ότι η Τζένιφερ είναι ζωντανή»

Τι είπε στην πρώτη του συνέντευξη ο ελληνικής καταγωγής σύζυγός της

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ελληνικής καταγωγής σύζυγός της, Φώτης Ντούλος, ο οποίος συνελήφθη για δεύτερη φορά ως ύποπτος για την δολοφονία της, δήλωσε στην πρώτη του παρθενική συνέντευξη, ότι πιστεύει πως είναι ακόμη ζωντανή.

Ντούλος: Συνελήφθη ο εκατομμυριούχος για την εξαφάνιση της συζύγου του

Εκείνη όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 24 Μαΐου. Εκείνος συνελήφθη για δεύτερη φορά για παραποίηση στοιχείων σχετικά με την εξαφάνισή της. Και για δεύτερη φορά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Ο 51 ετών μεσίτης ακινήτων επιμένει πως είναι αθώος. Σκέφτεται μόνο τα πέντε παιδιά του. 

Είναι μια εξουθενωτική μάχη. Αγαπώ τα παιδιά μου. Ξυπνάω κάθε πρωί και είναι σαν να κάθεται κάποιος στο στήθος μου. Είναι τρομερό να μην έχεις τα παιδιά σου

Το αίμα της Τζένιφερ βρέθηκε σε φορτηγάκι που οδήγησε ο Ντούλος

Ο λόγος που ο Ντούλος συνελήφθη ξανά είναι μια πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία η φιλενάδα του Μισέλ Τροκόνις, η οποία επίσης συνελήφθη ξανά και επίσης αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Τη ρώτησαν γιατί ο Φώτης ήθελε να καθαριστεί το κόκκινο φορτηγάκι που δανείστηκε από έναν υπάλληλο, τη μέρα που εξαφανίστηκε η Τζένιφερ. 

Μου δείξατε τη φωτογραφία του αίματος στην πόρτα. Είναι επειδή το σώμα της Τζένιφερ ήταν εκεί κάποια στιγμή. 

Το ένταλμα σύλληψης γράφει ότι ο Φώτης ζήτησε επανειλημμένα από τον ιδιοκτήτη του φορτηγού να αντικαταστήσει τα καθίσματα και να τα ξεφορτωθεί... Εκείνος το έκανε αλλά κράτησε τα αρχικά καθίσματα. Οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα στην θέση του συνοδηγού και το τεστ DNA έδειξε ότι ανήκε στην Τζένιφερ Ντούλος.

Ο Ντούλος θα επιστρέψει στο δικαστήριο 12 Σεπτέμβρη

«Ξέρω τι έκανα και τι δεν έκανα.. οπότε πρέπει να σηκωθώ και να πολεμήσω» ανέφερε ο ίδιος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top