Μία γυναίκα κατατρόπωσε τον Πούτιν στο Judo

Ο Ρώσος Πρόεδρος «τα έβαλε» με Ολυμπιονίκες και τραυματίστηκε

Τις ικανότητές του στο judo επέδειξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης αθλητών στο Σότσι της Ρωσίας.

Ο  66χρονος Ρώσος Πρόεδρος, ο οποίος έχει μαύρη ζώνη στο judo, μπήκε στη μάχη και κατατρόπωσε πολλούς από τους αντιπάλους του, αλλά στο τέλος ηττήθηκε από μία γυναίκα, την 29χρονη Natalia Kuzyutina, η οποία στο παρελθόν έχει κερδίσει μετάλλιο στο judo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С Натальей 🤗

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη В.В. Путин (@putin.life) στις

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η αθλήτρια «πέταξε» στον αέρα τον Πούτιν, ενώ στη συνέχεια καυχιόταν για τη νίκη της. Προς το παρόν πάντως, φωτογραφίες ή video που να δείχνουν τον Ρώσο Πρόεδρο στον τάπητα δεν έχουν κυκλοφορήσει, με τα media της Ουκρανίας να «μιλούν» για ρωσική προπαγάνδα.

Ο Πούτιν με την 29χρονη αθλήτρια επί τω έργω

Η προπόνηση στο judo ξεκίνησε μετά από μία δύσκολη μέρα για τον Πούτιν, ο οποίος προηγουμένως είχε έντονες συζητήσεις με τους ηγέτες του Ιράν και της Τουρκίας.

Ο Πούτιν συζητά με τους αθλητές του judo

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Πούτιν, που μετά από μία τόσο περίπλοκη διαπραγμάτευση στη Σύνοδο, βρήκε χρόνο για μία ποιοτική και μεγάλης κλίμακας προπόνηση. Χαίρομαι που είχα τη δυνατότητα να αναμετρηθώ με τον πρώτο αθλητή judo της χώρας» έγραψε η 29χρονη Ολυμπιονίκης στα social media.

Πάντως ο Πούτιν δεν έδειξε να πτοείται από την ήττα του. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως όταν η Natalia τον πέταξε στο έδαφος «δε συγχύστηκε αλλά εκτίμησε την επιμονή της. Στο τέλος σηκώθηκε και τη φίλησε στην κορυφή του κεφαλιού». Αυτή άλλωστε δεν ήταν η πρώτη «μάχη» που έδινε με την 29χρονη ο Πούτιν, ο οποίος την εκτιμά και τη θαυμάζει για τις αθλητικές επιδόσεις της.

Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και της αναμέτρησης με τους αντιπάλους, ο 66χρονος Πούτιν τραυμάτισε ένα από τα δάχτυλα του δεξιού του χεριού ενώ στη συνέχεια δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αυτό να τον αποτρέψει από το να συνεχίσει την προπόνηση.

Ο Πούτιν δέχεται τις πρώτες βοήθειες για το τραυματισμένο του δάχτυλο

Όσοι τον είδαν από κοντά, αναφέρουν πάντως πως ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν σε πολύ καλή φόρμα, αφού άντεξε μία ώρα πολύ έντονης προπόνησης με μερικούς από τους καλύτερους αθλητές του judo στον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top