Μητσοτάκης: Το νόημα του Πολυτεχνείου είναι ο διαρκής αγώνας για την ελευθερία

«Είναι η κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής δράσης των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς»

Μητσοτάκης: Το νόημα του Πολυτεχνείου είναι ο διαρκής αγώνας για την ελευθερία
«Το νόημα του Πολυτεχνείου είναι ο διαρκής αγώνας για ελευθερία και δημοκρατική νομιμότητα» αναφέρει στη μηνυμά του για τη σημερινή επέτειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Για πολλά χρόνια η επέτειος είχε χάσει το νόημά της, καθώς μετατράπηκε σε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και διαβατήριο κομματικής ανέλιξης» επισημαίνει με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ανέβασε και μία εικόνα με τη λέξη «Ελευθερία: το πραγματικό νόημα του Πολυτεχνείου».
15032078_10154217939587725_8175722153476493653_n.jpg
Ολόκληρη δήλωση του κ. Μητσοτάκη:
«Διαρκής αγώνας για ελευθερία και δημοκρατική νομιμότητα το νόημα του Πολυτεχνείου.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι η κορυφαία στιγμή της αντιδικτατορικής δράσης των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς.
Για πολλά χρόνια η επέτειος είχε χάσει το νόημά της, καθώς μετατράπηκε σε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και διαβατήριο κομματικής ανέλιξης.
Μέχρι και συμμορίες δολοφόνων χρησιμοποίησαν την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου ως περιτύλιγμα για τα στυγνά τους εγκλήματα.
Το νόημα του Πολυτεχνείου στη συνείδηση του καθενός από εμάς, είναι ο διαρκής αγώνας για ελευθερία. Για δημοκρατική νομιμότητα.
Για ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα. Είναι ο αγώνας για τη δια βίου διεκδίκηση της γνώσης για να μπορεί ο καθένας να φτάσει όπου θέλει και μπορεί.
Αυτός είναι ο δικός μας αγώνας στην πολυσύνθετη εποχή που ζούμε. Και πρέπει να τον κερδίσουμε για να οδηγήσουμε την πατρίδα μας σε μια νέα, πιο αισιόδοξη εποχή».
Capture.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top