Στο Πέραμα για τον αγιασμό ο Μητσοτάκης – Η συμβουλή του στα παιδιά για το «όμορφο ταξίδι»

«Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε»

Στο Πέραμα για τον αγιασμό ο Μητσοτάκης – Η συμβουλή του στα παιδιά για το «όμορφο ταξίδι»

Στον κοινό αγιασμό του 1ου Δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περάματος για την έναρξη της σχολικής χρονιάς παρέστη ο Κυριάκ��ς Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε στα παιδιά και τους δασκάλους καλή σχολική χρονιά και «να απολαύσουν αυτό το όμορφο ταξίδι», ενώ τους έδωσε και μία συμβουλή: «Να ξέρετε ότι κανείς δεν έχασε, όταν διάβασε κι όταν μελέτησε λίγο περισσότερο. Κι όταν θα αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες, που κάθε μαθητής αντιμετωπίζει, μην το βάζετε κάτω. Θα υπάρχουν και μέρες που δεν θα καταλαβαίνετε ακριβώς τι γίνεται στην τάξη, που δεν θα καταλαβαίνετε ακριβώς τι γράφεται στα βιβλία. Προσπαθήστε, ρωτήστε, δουλέψτε, διαβάστε λίγο παραπάνω».

_DIM5123.jpg
_DIM5128.jpg
Τελειώνοντας, μάλιστα, την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τα παιδιά να χειροκροτήσουν τους δασκάλους τους.

_DIM5425.jpg
_DIM5191.jpg
Σε δηλώσεις του μετά τον αγιασμό, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η επένδυση στην Παιδεία «είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας» και ζήτησε να στηριχθεί η δημόσια Παιδεία «χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις».

_DIM5552.jpg
_DIM5572.jpg
Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ειδική μνεία στο Ειδικό Σχολείο: «Το Ειδικό Σχολείο στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, από δασκάλους, οι οποίοι με αυτοθυσία και με πολύ μεγάλη δημιουργικότητα, στηρίζουν τα παιδιά τα οποία έχουν ειδικές δεξιότητες. Το Ειδικό Σχολείο πρέπει κι αυτό με τη σειρά του να στηριχθεί και αποτελεί ένδειξη της ευαισθησίας κάθε κοινωνίας ο τρόπος με τον οποίο τελικά αντιμετωπίζει αυτά τα παιδιά».

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια επισκέφτηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με κατοίκους του Περάματος.

_DIM5608.jpg

_DIM5685.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top