Τους παραγωγικούς φορείς υποδέχτηκε στο Μαξίμου ο Τσίπρας-Τι συμφώνησαν

Είδε εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών και του ΣΕΒ πριν την ΔΕΘ

​Στο πλαίσιο του διαλόγου με τους παραγωγικούς φορείς ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνάντησε σήμερα Τετάρτη εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών- με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Χατζηθεοδοσίου- και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)-με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Θεόδωρο Φέσσα- στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο επίκεντρο των δύο συναντήσεων βρέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, η οικονομική ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και του επενδυτικού κλίματος, καθώς και η ενίσχυση της απασχόλησης με διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Παράλληλα, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επικεντρώθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, και στους τρόπους με τους οποίους αυτά μπορούν να επιλυθούν.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εξέφρασαν την βούληση ο διάλογος ν�� είναι διαρκής, προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρομεσαία, αλλά και την μεγάλη επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

Δείτε επίσης:

Πρόσκληση σε διάλογο από τον Τσίπρα στις πολιτικές δυνάμεις με αφορμή την ΔΕΘ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top