Καρφιά Θεοδωράκη για τις άδειες: Η διαδ��κασία μπάζει από παντού

Χαρακτήρισε την αδειοδότηση μόνο 4 σταθμών ως το απόλυτο λάθος

Καρφιά Θεοδωράκη για τις άδειες: Η διαδικασία μπάζει από παντού

Για «απόλυτο λάθος» έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τη διαδικασία για την αδειοδότηση 4 τηλεοπτικών σταθμών.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, μιλώντας στον Σκάι 100.3, τόνισε πως οι τέσσερις άδειες θα φέρουν λιγότερα χρήματα στο ταμείο του Δημοσίου, λιγότερο ανταγωνισμό και χειρότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Συνεχίζοντας, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι η κυβέρνηση κάνει λάθος και αντί να το διορθώσει χτίζει πάνω σε αυτό, φέρνοντας μάλιστα ως παραδείγματα την διαπραγμάτευση και το δημοψήφισμα.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού ζήτησε μεγαλύτερη διαφάνεια και απεξάρτηση της τηλεόρασης από τους πολιτικούς, επισημαίνοντας πως μόνο με πολύ αυστηρούς και καθαρούς κανόνες μπορεί να σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής. Παράλληλα, τόνισε ότι όσοι έχουν κύρια δραστηριότητα τα δημόσια έργα και τις προμήθειες του Δημοσίου δεν πρέπει να κατέχουν τηλεοπτικό σταθμό.

«Αν το ζήτημα είναι μόνο τα λεφτά, γιατί δεν δίνουν δέκα άδειες;» διερωτήθηκε προσθέτοντας ότι «η διαδικασία μπάζει από παντού» και πως η διαδικασία γίνεται «για να τη διηγούνται οι Συριζαίοι στους ψηφοφόρους τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top