Νίκος Παππάς: «Η ΝΔ δεν υπερασπίζεται την προσπάθεια Καραμανλή κατά των νταβατζήδων»

"Πυρά" του Υπουργού Επικρατείας κατά της ηγεσίας της αντιπολίτευσης

​Με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της ΝΔ, επικαλούμενος ένα ακόμη επιχείρημα, όπως σας ενημερώσαμε και χτες στο star.gr.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν αναγνωρίζει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας - μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» - υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία αρνείται να υπερασπιστεί την «ημιτελή προσπάθεια επί Κωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων».

Μάλιστα κατηγόρησε κάποια στελέχη της ότι «ενδεχομένως να μην ήθελαν να μπει κάποια τάξη σε αυτό το πεδίο».

Σύμφωνα με τον Νίκο Παππά «η ηγεσία της ΝΔ αυτή τη στιγμή επιλέγει να ταυτιστεί με αυτά τα συμφέροντα».

Πάντως, ο υπουργός Επικρατείας ήταν πιο μετρημένος ως προς τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών. Παρότι ο νόμος που ψηφίστηκε ορίζει σε 4 τις άδειες, όταν ρωτήθηκε πόσες άδειες σηκώνει τελικά η αγορά, απάντησε «λιγότερες από τις σημερινές».

Ο Νίκος Παππάς υπερασπίστηκε για μια ακόμη φορά το αδιάβλητο της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου.

«Δεν θα είναι εύκολη διαδικασία. Για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του δημοσίου πρέπει να αποκλειστεί οποιαδήποτε ροή πληροφόρησης μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να μη νοθευτεί η διαδικασία. Μια αντίστοιχη διαδικασία ήταν ο διαγωνισμός για την DIGEA» επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι «να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη για το δημόσιο».

«Αφήνω στην κρίση του ελληνικού λαού το εάν η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τις εθνικές εκλογές (Singular Logic) είναι ικανή για την ομαλή διεκπεραίωση του διαγωνισμού. Για να αποσοβηθεί και οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός κίνδυνος θα υπάρχει και η χειρόγραφη διαδικασία» υπογράμμισε ο Ν. Παππάς.

Τέλος, αναφερόμενος στην ΕΡΤ ανέφερε ότι το οικονομικό πλάνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης βγαίνει χωρίς αύξηση του τέλους, σημειώνοντας ότι η ΕΡΤ είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά και διεθνή γεγονότα και με ψυχαγωγικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, σέβεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top