Γεωργιάδης: Η ΝΔ ��α καταργήσει το νόμο Παππά – «Πραξικόπημα» οι αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Μεϊμαράκη

Γεωργιάδης: Η ΝΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά – «Πραξικόπημα» οι αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ
«Είναι απολύτως προφανές ότι η NΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά για τα κανάλια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Σκάι.
«Είναι παράλογο να λέμε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και πλήττει την ελευθερία του λόγου και να ισχύσει. Με το σημερινό νόμο και τη διαδικασία του διαγωνισμού που ακολουθείται είναι ξεκάθαρο ότι θα κλείσουν κανάλια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επισήμανε επίσης ότι «τον κύριο Παππά που θα δώσει τις άδειες δεν θα τον ελέγξει κανένα ανεξάρτητο όργανο, καμία Ανεξάρτητη Αρχή».
Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί απλή αναλογική ώστε να μην μπορεί να συσταθεί εξεταστική επιτροπή από την επόμενη Βουλή, για τα όσα συνέβησαν το πρώτο εξάμηνο του 2015.
«Με απλή αναλογική θα χρειάζεται και δεύτερο κόμμα. Αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού, και παρότι καταλαβαίνουν ότι θα οδηγήσουν τη χώρα στο χάος, δεν τους ενδιαφέρει γιατί θέλουν να γλιτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο. Έχει να κάνει με την προσωπική τους επιβίωση» δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε ότι οι αποκαλύψεις Γκαλμπρέιθ συνιστούν πραξικόπημα.
Για τις αναφορές Μεϊμαράκη ότι «η κυβέρνηση έπρεπε να έχει Σχέδιο Β», σχολίασε ότι η κυβέρνηση «μεθόδευσε επί σκοπώ τα πράγματα, όχι ότι είχε Σχέδιο Β» και επισήμανε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έχει ελευθερία λόγου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top