Μητσοτάκης: Η Τζο Κοξ έγινε ήδη μάρτυρας-σύμβολο για μια δημοκρατική Ευρώπη

«Προσβλέπουμε στο θετικό αποτέλεσμά του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία»

«Οι Έλληνες έχουμε υποφέρει πολύ από τον φανατισμό και τη βία. Γι' αυτό μας συγκλονίζει η δολοφονία της Τζο Κοξ, που έγινε, ήδη, μάρτυρας-σύμβολο για μία δημοκρατική Ευρώπη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο της Βουλευτού των Εργατικών στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερη δημοκρατία και σεβασμό στη διαφορετικότητα, περισσότερη ενότητα και αλληλεγγύη, τη δύναμη μίας μεγάλης κοινότητας δημοκρατιών, την πρόσθεση και όχι αφαίρεση δυνάμεων.
«Γι' αυτό όλοι αγωνιούμε για την έκβαση του δημοψηφίσματος στη Βρετανία. Προσβλέπουμε στο θετικό αποτέλεσμά του. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα προβλήματά της, έχει αναντικατάστατη συμβολή στη διατήρηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας. Είναι το μεγάλο όραμα που ενώνει λαούς, ιδέες, πολιτικές και οικονομίες. Αυτό το όραμα είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ και δεν πρέπει να χαθεί», υπογραμμίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top