ΚΟΝΤΡ�� on air Χρυσόγονου – Τσουκαλαδάκη για τους «Παραιτηθείτε»

Τους κατηγόρησε για έλλειψη σοβαρότητας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΟΝΤΡΑ on air Χρυσόγονου – Τσουκαλαδάκη για τους «Παραιτηθείτε»

​Λίγες ώρες πριν από τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε», νέα κόντρα ξέσπασε αυτή τη φορά ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονο κι έναν εκ των συνδιοργανωτών της συγκέντρωσης του Γ. Τσουκαλαδάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Για τον κ. Χρυσόγονο που είπε ότι είναι ασόβαρο το αίτημα. Νομίζω ότι είναι απείρως πιο σοβαρό από τις δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη ότι είμαστε εχθροί της πατρίδας. Εδώ βλέπετε έναν εχθρό. Πόσο να μας στοχοποιήσουν άλλο; Δεν ντρέπονται με αυτά που λένε;», είπε φανερά ενοχλημένος ο κ. Τσουκαλαδάκης και ο Κ. Χρυσόγονος του απάντησε:

«Δεν βλέπω κανέναν εχθρό, βλέπω μια έλλειψη σοβαρότητας στο να ζητάς να παραιτηθεί μια κυβέρνηση η οποία προέκυψε πριν από εννέα μήνες, έχοντας υπογράψει μια συμφωνία και λέγοντας ότι θα εφαρμόσει αυτή την ιστορία».

Τότε όμως τα πνεύματα άναψαν, καθώς ο Γ. Τσουκαλαδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είπε του κόσμου τα ψέματα για το παράλληλο πρόγραμμα και εξαπάτησε το λαό.

«Η κυβέρνηση είπε τι θα κάνει, το ξέραμε τι θα κάνει», απάντησε ο κ. Χρυσόγονος και ο κ. Τσουκαλαδάκης του είπε:

«Όχι, δεν ξέραμε. Δεν ξέραμε για ΦΠΑ 24%. Εγώ ήξερα ότι δεν θα υπάρξουν τέτοια μέτρα».

«Η λογική λέει ότι αυτοί που υπέγραψαν μία συμφωνία, πρέπει να κληθούν να την εφαρμόσουν, και αυτό ψήφισε ο λαός τον Σεπτέμβρη. Η συμφωνία υπογράφτηκε τον Αύγουστο και οι εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο. Το δικαίωμα να διαδηλώσουν το έχουν όλοι, αρκεί να μην καταφεύγουν στη βία», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον εκπρόσωπο των «Παραιτηθείτε» να επιμένει πως η κυβέρνηση εξαπάτησε τον λαό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top