Το δράμα και το … μελόδραμα-Κόντρα Κώστα Μπακογιάννη με την Αντωνοπούλου

Για το θέμα των προσλήψεων στα κέντρα υποδοχής προσφύγων

Το δράμα και το … μελόδραμα-Κόντρα Κώστα Μπακογιάννη με την Αντωνοπούλου
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, σχετικά με τις προσλήψεις στα κέντρα υποδοχής των προσφύγων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook υποστήριξε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποκλείεται από τις 2.297 προσλήψεις μέσω του ΟΑΕΔ για τη στελέχωση των δομών υποστήριξης των προσφύγων, ενώ στην εν λόγω περιφέρεια υπάρχουν τρία κέντρα υποδοχής.

bako2_1.jpg

Από την πλευρά της η κ. Αντωνοπούλου έσπευσε να απαντήσει με δελτίο Τύπου, στο οποίο διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι : «Δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός των δομών υποστήριξης των προσφύγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως αναληθώς ισχυρίζεται ο κ. Μπακογιάννης».

Ακόμα αναφέρει τα εξής : «Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, παρότι υποστηρίζει ότι το προσφυγικό είναι εθνική υπόθεση πάνω από κόμματα και σκοπιμότητες, η δήλωση του αποδεικνύει το αντίθετο, ακολουθώντας πιστά την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ που συνδυάζει το μελόδραμα και την παραπληροφόρηση».

Στην επίθεση της κ. Αντωνοπόλου ο κύριος Μπακογίαννης απάντησε με νέο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλώντας για «δράμα» της υπουργού , ενώ παράλληλα δήλωσε πρόθυμος να την ξεναγήσει στα κέντρα φιλοξενίας της Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να «αντιληφθεί πλήρως το πρόβλημα».

bako1_3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top