Με total black λουκ και υψηλούς προσκεκλημένους παρουσίασε το βιβλίο του ο Παπακωνσταντίνου

Γνωστοί πολιτικοί και τεχνοκράτες ήταν στο πλευρό του πρώην υπουργού Οικονομικών

Με total black λουκ και υψηλούς προσκεκλημένους παρουσίασε το βιβλίο του ο Παπακωνσταντίνου
​Ντυμένος στα μαύρα, χαμογελαστός και ευδιάθετος ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το βιβλίο του “Game Over” στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" στην Πειραιώς.

wde.jpg

awd.jpg

Στο πάνελ εκτός από τον κ. Παπακωνσταντίνου, βρέθηκαν για να προλογίσουν το βιβλίο και τον συγγραφέα, ο γνωστός δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ και ο καθηγητής Οικονομικών, Γιώργος Παγουλάτος, ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

wwr.jpg

Στο κοινό παρευρέθηκαν αρκετοί πολιτικοί και τεχνοκράτες, ανάμεσα τους οι πρώην υπουργοί οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Γκίκας Χαρδούβελης, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης και Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Δημήτρης Ρέππας και οι πρώην πρωθυπουργοί, Γιώργος Παπανδρέου και Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η συζήτηση είχε αναφορές στους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν» και στο σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» πίσω από τα οποία «κρύβεται» ο Γιώργος ��απανδρέου!

Δείτε επίσης:

Έφυγε από την πολιτική και ανανεώθηκε ο Παπακωνσταντίνου- ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ! Με νέο… look o Γ. Παπανδρέου – ΞΥΡΙΣΕ το μουστάκι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top