Δένδιας για ΦΠΑ στα νησιά: Γραφικότητες αυτά που κάνει ο Καμμένος!

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά: πρώτα τα ψηφίζουμε και μετά λέμε εξυπνάδες»

Δένδιας για ΦΠΑ στα νησιά: Γραφικότητες αυτά που κάνει ο Καμμένος!
Για γραφικότητες και έλλειψη σοβαρότητας έκανε λόγο ο Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Βούτση για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.
«Δεν είναι σοβαρά πράγματα να λέγεται ότι ψηφίσαμε έναν νόμο και στον εσωτερικό διάλογο να βρίσκουμε και να λέμε εξυπνάδες» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ο οποίος ειδικά για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ είπε ότι «είναι γραφικά τα διάφορα που λένε».
Ο ίδιος, μάλιστα, προσφέρθηκε να βοηθήσει την κυβέρνηση λέγοντας ότι η ΝΔ μπορεί να δώσει λύση με την κατάθεση μιας τροπολογίας και την ψήφιση της κατάργησης του νόμου!
Ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν είναι αντίθετη στην αποκρατικοποιήσεις αλλά εξήγησε ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα ζητήσει από τους θεσμούς την κατάργηση του υπερταμείου στο οποίο θα υπάγεται το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κράτους για 99 χρόνια.
Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ψήφισε 70 άρθρα, σημειώνοντας πως έχει αποδείξει πως ψηφίζει ότι είναι θετικό το ψηφίζει.
Δείτε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top