«Ξεκατίνιασμα» ΣΥΡΙΖΑ με Σακοράφα: Υπέκλεψε την έδρα μας στην ευρωβουλή- Δεν πλήρωνε… συνδρομή

Πώς απάντησε στη δήλωσή της ότι νιώθει «ντροπή» που στήριξε τη σημερινή κυβέρνηση

Σε «εχθροπραξίες» έχουν περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, μετά την ανάρτηση της τελευταίας στα social media για «ντροπή» που νιώθει επειδή «κάποτε ήλπισα μαζί σας και που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας».
Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει σε ανακοίνωσή του στην κ. Σακοράφα ότι «μάλλον είδε την πορεία της στον κόμμα ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση» και χαρακτήρισε «παράδοξο να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας».
«Καθ’ όλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων» υποστηρίζει μάλιστα η Κουμουνδούρου!
Συμπληρώνει ότι «η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα ευρώ στις δομές Κοινωνικ��ς Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος»! Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κ. Σακοράφα ότι «υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί».
«Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση - ανακοίνωση - συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς. Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια», αναφέρει τέλος η Κουμουνδούρου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top