Σκληρή επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: Και εις κατώτερα προδότη!

Γιατί αποκαλεί τον πρωθυπουργό… «νέο Πάγκαλο»

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για άλλη μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε στη Βουλή αλλά και μετά την υπερψήφιση του νέου ασφαλιστικού, η πρώην πρόεδρος της Βουλής αποκαλούσε «προδότη» τον πρωθυπουργό, τον χαρακτήριζε «νέο Πάγκαλο» και έκανε λόγο για «γαντζωμένους από την εξουσία».

Τα tweet-φωτιά της κας Κωνσταντοπούλου:

• Τα Μνημόνια ενώνουν τους γαντζωμένους από την εξουσία κυβερνητικούς. Όλοι «ναι σε όλα». Και εις κατώτερα...
• Τη λέξη Πατρίδα, κύριε Τσίπρα να μην την επικαλείσθε, παρά μόνο για να αναλάβετε την ευθύνη για την προδοσία που διαπράττετε.
• Το να γίνεσαι Τσιπρανδρέου και να χαριεντίζεσαι με Μέρκελ-Ολαντρέου δεν είναι ούτε αριστερό ούτε ριζοσπαστικό.
• Κύριε Τσίπρα, στους ελεύθερους επαγγελματίες, που δοκιμάζονται για την επιβίωσή τους να δείχνετε μεγαλύτερο σεβασμό. Αυτοί έχουν δουλέψει.
Άλλος ένας μνημονιακός Πρωθυπουργός μιλά σε μια φρουρούμενη από ορδές διμοιριών Βουλή και δεν λέει λέξη για καταστολή-τραυματισμούς.
• Ως νέος Πάγκαλος, ο Αλέξης Τσίπρας λέει στην δήθεν "αντιπολίτευση", με την οποία συνέπραξε για την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, "μαζί τα κάναμε".
• Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλείται την εντολή του Γενάρη και την "εντολή" του Σεπτέμβρη. Για την εντολή του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015, ούτε λέξη;

ωβββ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top