Τράβηξαν "κόκκινη γραμμή" Σπηλιωτόπουλος-Λεονάρδου:Η σχέση, οι δοκιμασίες και ο χωρισμός

Οι φήμες για γάμο ποτέ δεν ευδοκίμησαν

Τράβηξαν "κόκκινη γραμμή" Σπηλιωτόπουλος-Λεονάρδου:Η σχέση, οι δοκιμασίες και ο χωρισμός

​Ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος και η κόρη του εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου, Νάνσυ, υπήρξαν από τα ζευγάρια που έζησαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην σχέση τους. Μετά τον μεγάλο έρωτα που έζησαν αλλά και τις συχνές διακυμάνσεις, οι δυο τους πήραν την μεγάλη απόφαση να τραβήξουν τελικά δρόμους χωριστούς. Παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν, σύμφωνα με δημ��σίευμα της "Real Life".

8656_nansi_leonardoy_aris_spiliotopoylos_10072013.jpg986137c53333bc5f1ea53b64d58a2024.jpg

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, όταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος το εκμυστηρεύτηκε σε συζήτηση που είχε με φίλους του. Ήταν την ημέρα που παρέδωσε το βραβείο στον καλύτερο νέο σχεδιαστή, στην πασαρέλα της 19ης Athens Xclusive Designers Week, όπου ο πρώην υπουργός πήγε ασυνόδευτος!

das.jpg

Όταν τον ρώτησαν για την Νάνσυ, εκείνος απλά ενημέρωσε τους κοινούς τους φίλους για το τέλος της σχέσης τους

Τι έφταιξε

aris-olga.jpgd55c66b17b43ee4a25292a2dbd82e4cd.jpg

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού την απόφαση να χωρίσουν την πήραν από κοινού και μετά από ουσιαστική συζήτηση που έκαναν μεταξύ τους. Ο... διαφορετικός τρόπος ζωής τους ήταν πάντα το πρόβλημα στην σχέση τους. Το πρόγραμμα του πρώην υπουργού ήταν πάντοτε άστατο με αποτέλεσμα να μην έχει στην διάθεση του πολύ ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη η Νάνσυ Λεονάρδου παρόλο που εργάζεται στην ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα της, οργανώνει πάντα έτσι το πρόγραμμα της, ώστε να μπορεί να αφιερώνει αρκετό χρόνο στην προσωπική της ζωή.

spiliwtopoulos-leonardou-i-epanasundesi-einai-gegonos_w_l.jpg

Ο Α.Σπηλιωτόπουλος και η Ν.Λεονάρδου είχαν γνωριστεί το 2010 αλλά μετά από 4 χρόνια, χώρισαν. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι προσπάθησε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση του. Όπως και έγινε, μάλιστα τον Οκτώβριο του 2015 ο κύριος Σπηλιωτόπουλος δήλωνε ευτυχισμένος .

«Δεν μπορούμε μακριά ο ένας από τον άλλον», φερόταν να έλεγε τότε ο πρώην υπουργός σε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος. Τότε πολλοί φίλοι τους έκαναν ακόμη και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

aris_nancy_1.jpg

Τελικά, το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και το τέλος που ήρθε δεν ήταν happy!!!

aris01.jpg


04dfe36c96-650x330.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top