Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ το δημοσίευμα περί Φώφης που «αδειάζει» τον Βενιζέλο

Για «κακόβουλα πρωτοσέλιδα» έκανε λόγο ο Παύλος Χρηστίδης

Κατηγορηματικά διέψευσε το ΠΑΣΟΚ το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών περί Φώφης Γεννηματά που «αδειάζει» τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η εφημερίδα ανέφερε πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτες της συναντήθηκαν στη Χαριλάου Τρικούπη με τον Νίκο Σηφουνάκη, που κατήγγειλε με επιστολή σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Δημήτρη Τσιρώνη που είχε αναφερθεί σε σκάνδαλο Βγενόπουλου, ενώ ήταν Πρόεδρος Επιτροπής της Βουλής, που ασχολήθηκε με το θέμα.

1_401.jpg

«Η θέση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προ ημερήσιας συζήτηση στη Βουλή ήταν ξεκάθαρη. Κανένα κακόβουλο πρωτοσέλιδο, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δε μπορεί να την θολώσει» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στο facebook.

χρηστ.jpg

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής χαρακτήρισε την κίνηση Σηφουνάκη σαν «προσπάθεια συνδιαλλαγής και συναλλαγής μέρους του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «στη συγκεκριμένη υπόθεση αυτοί δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σύ��σωμο το εκφράζω εγώ».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top