Βασίλης Γεωργιάδης:O μόνος υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Στις 20 Μαρτίου οι εκλογές

​Έληξε την Τρίτη η προθεσμία για την καταβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Μοναδικός υποψήφιος είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο οποίος αφού κατέθεσε την υποψηφιότητά του στην κεντρική εφορευτική επιτροπή συνοδευόμενη από τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών μελών του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ευχαρίστησε εκείνους που του προσέφεραν τη στήριξή τους.

«Η επόμενη ημέρα της οργάνωσης απαιτεί συνθέσεις και δουλειά, προκειμένου να μετεξελιχθούμε το συντομότερο δυνατό σε μια σύγχρονη πολιτική νεολαία», έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Ο κ. Γεωργιάδης με καταγωγή από την Κύπρο, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και για πολλά χρόνια υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, οικονομολόγος, συνιδιοκτήτης συμβουλευτικού εκπαιδευτικού ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

fb.jpg

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Γεωργιάδη υπέγραψαν 962 μέλη του τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ (70,6%), 134 από τα 180 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, 14 από τους 17 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, 50 από τους 61 προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών και 8 από τα 13 μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top