Καμμένος:Θα υπάρξουν διαρροές από ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ προς ΝΔ-Σοβαρές καταγγελίες για Σαμαρά-Βενιζέλο

«Ο Μητσοτάκης αλλάζει τον πολιτικό χάρτη και η κυβέρνηση το δημόσιο.Δίνουμε λύση και στο ασφαλιστικό»

Καμμένος:Θα υπάρξουν διαρροές από ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ προς ΝΔ-Σοβαρές καταγγελίες για Σαμαρά-Βενιζέλο

Φρεσκοκουρεμένος βγήκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τη ΝΔ και το ασφαλιστικό, για το οποίο όπως είπε γίνεται ένας πολύ «εποικοδομητικός διάλογος».

"Χωρίς αλλαγές δεν θα γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό"

«Πρόκειται για ένα ασφαλιστικό, που για πρώτη φορά δίνει λύση στα Ταμεία. Αν δεν γίνουν αλλαγές στο ασφαλιστικό, δεν πρόκειται ποτέ να είναι βιώσιμο», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έδωσε μάχη για να μην υπάρξει αίμα όσον αφορά στις κύριες συντάξεις.

"Άυξηση των εισφορών για να μην μειωθούν ξανά οι συντάξεις"

«Οι εναλλακτικές λύσεις ήταν οι προτάσεις για αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και αυτό έγινε δεκτό από την εργοδοσία, πράγμα που είναι θετικό» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, παραδεχόμενος ότι το βάρος που έχει πέσει στις πλάτες των συνταξιούχων είναι τεράστιο.

"Οι δανειστές θα δεχτούν τις προτάσεις μας"

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δανειστές θα αποδεχτούν τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. «Η κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι κυβερνά και αναλαμβάνει αποφάσεις και την ευθύνη, δεν εκτελούμε εντολές δανειστών, συνεργαζόμαστε μαζί τους», τόνισε ο κ.Καμμένος.

"Αλλάζ��υμε τα πάντα στο δημόσιο"

Αναφερόμενος στο νόμο που έρχεται για την δημόσια διοίκηση, ο υπουργός υπογράμμισε ότι αλλάζουν τα πάντα στο δημόσιο, ενώ μιλώντας για την υπόθεση της κας Καφαντάρη και το "βόλεμα" της συζύγου της, ο κ.Καμμένος δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή αντέδρασε με ευαισθησία» αφήνοντας αιχμές για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Εδώ βλέπουμε ότι οι οικογένειες στα κόμματα της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να εξουσιάζουν, ο αμισθί σύζυγος της Καφαντάρη μας πείραξε;» διερωτήθηκε. «Θα προχωρήσουμε σε αξιοκρατία. Η διοίκηση θα έχει αξιολόγηση, όπως γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», τόνισε.

"Μας χωρίζουν πολλά με τη ΝΔ του Μητσοτάκη"

Μιλώντας για τις εξελίξεις στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την εκλογή Μητσοτάκη, ο κ.Καμμένος σχολίασε«Μας χωρίζουν πολλά με τη ΝΔ, μας χωρίζουν πολλά... ιδεολογικά», τονίζοντας τις «μνημονιακές» πολιτικές που ακολουθούν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χατζηδάκης.

"Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης"

«Απελευθερώνονται οι δυνάμεις του κέντρου και της κεντροδεξιάς, οι οποίες έχουν την Καραμανλική ρήση της κοινωνικής ευαισθησίας. Οι εθνόμηδενιστικές απόψεις κατά της εκκλησίας που έχουν κάποια στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι οι απόψεις που πλέον εκπροσωπούνται επισήμως στη ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης δεν πήγε να επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο για να δει τις απόψεις της εκκλησίας. Αυτά όλα πράγματι αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη», πρόσθεσε.
"Σαμαράς και Βενιζέλος θα βρουν στέγη στη ΝΔ του Μητσοτάκη για να μην ανοίξουν φάκελοι ποινικών υποθέσεων"
«Οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος που είχαν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένα ευρωπαϊκό κόμμα, θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί υπάρχουν ανοιχτές ποινικές υποθέσεις, για να μην ανοίξουν φάκελοι (βλέπε Παπασταύρου). Η προσπάθεια να καλυφθούν οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος θα οδηγήσει κάποιους στη ΝΔ, απελευθερώνοντας δυνάμεις της λεγόμενης πατριωτικής πτέρυγας» σημείωσε, εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν διαρροές από το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ προς τη ΝΔ.

BINTEO ANT1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top