ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Καθαρό προβάδισμα Μητσοτάκη δείχνουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα

Ο Τζιτζικώστας προεξοφλεί νίκη Μητσοτάκη-Πρώτη ανάρτηση:21:30

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Καθαρό προβάδισμα Μητσοτάκη δείχνουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα

Καθαρό προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα της μεγάλης «μάχης» για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Αν και τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών έδειχναν ελαφρύ προβάδισμα Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τα τελευταία στοιχεία, με ενσωμάτωση σχεδόν του 60% των ψήφων, δείχνουν προβάδισμα Κυριάκου Μητσοτάκη με βραχεία κεφαλή.

Πιο συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 68% των ψήφων στην Επικράτεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να διευρύνει το προβάδισμά του και να προηγείται με 50,83%, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φέρεται να συγκεντρώνει 49,17%.

Έμπειρα στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι η διαφορά των κκ Μητσοτάκη –Μεϊμαράκη θα διευρυνθεί. Όπως υποστηρίζουν στο 100% της ενσωμάτωσης των ψήφων η διαφορά των δύο υποψηφίων μπορεί να φτάσει τις 5-6 μονάδες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λαμβάνει 52-53% και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να καταγράφει 46-47%.

Όπως μετέδωσε στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Star Channel ο δημοσιογράφος Νίκος Αρμένης, συνεργάτες του κ.Μητσοτάκη θεωρούν ότι το αποτέλεσμα είναι μη ανατρέψιμο.

Μεγάλη η διαφορά στο νομό Αττικής

Με την ενσωμάτωση στον νομό Αττικής στο 33,02% των ψήφων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να προηγείται με 55% έναντι ποσοστού 45% το οποίο συγκεντρώνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η Θεσσαλονίκη ψήφισε Μητσοτάκη

Πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα εκλογικά κέντρα, όπως τα δίνουν κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τις εφορευτικές επιτροπές.

Στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε 2462 ψήφους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 1982 ψήφους. Στο Λιμάνι ο Κυριάκος Μητσοτάκης 914 ψήφους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 383 ψήφους. Στην Προξ��νου Κορομηλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης 661 ψήφους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 364 ψήφους. Στην Αγγελάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης 410 ψήφους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 272 ψήφους. Στο Ωραιόκαστρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης 251 ψήφους και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 134 ψήφους. Στον δυτικό τομέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 50,5% και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 49,5%.

Δεν θα κάνει δηλώσεις on camera ο κ.Μεϊμαράκης;

Πληροφορίες λένε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ετοιμάζει γραπτό σχόλιο για το αποτέλεσμα του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ..

Ο Τζιτζικώστας προεξοφλεί νίκη Μητσοτάκη

Εν τω μεταξύ, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ήταν και ο ίδιος υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μέσω Twitter συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προεξοφλώντας, όπως φαίνεται, τη νίκη του επί του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Νωρίτερα με άλλο μήνυμα του είχε προκαλέσει ερωτήματα, καθώς λίγη ώρα μετά την έναρξη της καταμέτρησης των ψήφων εκείνος είχε γράψει συγχαρητήριο μήνυμα στον νέο πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ξέρει τον νικητή.

tzitziss.jpg

Δείτε επίσης:

Το tweet του Τζιτζικώστα για τον νικητή που προκάλεσε ερωτήματα!

Ώρα... προέδρου στη ΝΔ! Κατά τις 23.00 το αποτέλεσμα - Μειωμένη κατά 20% η συμμετοχή

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top