Εκλογές Ν.Δ: Ψήφισαν Αβραμόπουλος, Πλακιωτάκης και Σαμαράς- ΔΕΙΤΕ τι δήλωσαν

Η τελική μάχη Μεϊμαράκη Μητσοτάκη

Εκλογές Ν.Δ: Ψήφισαν Αβραμόπουλος, Πλακιωτάκης και Σαμαράς- ΔΕΙΤΕ τι δήλωσαν

​Τρείς ώρες αφότου άνοιξαν οι κάλπες πήγε ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτική Δημήτρης Αβραμόπουλος να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς.

2441883.jpg
Ο κύριος Αβραμόπουλος χαμογελαστός ψήφισε τον υποψήφιο της αρεσκείας του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ενώ δεν έκανε καμία δήλωση.

Πλακιωτάκης: «Και οι δυο μπορούν να νικήσουν τον Αλέξη Τσίπρα»

Λίγο μετά τις 10:15 το πρωί ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Ν.Δ. έφτασε στο εκλογικό κέντρο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Ο κύριος Γιάνης Πλακιωτάκης αφού ψήφισε δήλωσε: «Σήμερα ψηφίζουμε για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία που ξεκινήσαμε στις 20 Δεκεμβρίου, ώστε να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, ισχυρή και σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη. Με τη συμμετοχή μας, διασφαλίζουμε την ομαλή πορεία της παράταξης μας στο μέλλον».

plakiotakis.jpg
Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο η εκλογική μάχη αναδεικνύεται σε... κρητική υπόθεση απάντησε: «Και οι δύο υποψήφιοι είναι και άξιοι και ικανοί και μπορούν να οργανώσουν πολιτικά, ιδεολογικά και οργανωτικά τη Νέα Δημοκρατία και φυσικά να κερδίσουν τον Αλέξη Τσίπρα».

Σαμαράς: «Η Ν.Δ πρέπει αύριο να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα»

«Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε. Από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα». Αυτά δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς όπου ψήφισε λίγο πριν τις 12:00.

2441964.jpg
Ο κύριος Σαμαράς προτού ψηφίσει συνομίλησε με τον κόσμο που βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο και που αυξάνεται όσο περνά η ώρα.

2441974.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top