Πλακιωτάκης: «Από το 2012 έχω παραιτηθεί κάθε διεκδίκησης για αναδρομικά»

«Αδιανόητο για τον οποιοδήποτε να έχει παράλογες οικονομικές απαιτήσεις»

Πλακιωτάκης: «Από το 2012 έχω παραιτηθεί κάθε διεκδίκησης για αναδρομικά»
Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης με δήλωσή του ότι περιλαμβάνεται στη λίστα των 117 βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά και ξεκαθαρίζει ότι με δήλωσή του από το 2012 έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις εν λόγω αναδρομικές αμοιβές.
Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρει επίσης ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που «ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας», θεωρεί αδιανόητο για τον οποιοδήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

«Ο πολιτικός κόσμος, απαιτείται να σταθεί στο ύψος του και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά με την «υπονόμευση» που καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας, δηλώνει ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί».

«Ο μεγαλύτερος υπονομευτής της χώρας, που επί πολλά έτη, συστηματικά τορπίλιζε κάθε εκσυγχρονιστική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, δεν δικαιούται δια να ομιλεί» σημειώνει.

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top