Ερώτηση Γεωργιάδη σε Τσίπρα για τις καταγγελίες Πανούση

Για θέμα μείζονος σημασίας, κάνει λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Ερώτηση Γεωργιάδη σε Τσίπρα για τις καταγγελίες Πανούση

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με έγκλειστους τρομοκράτες, κατέθεσε ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην ερώτησή του, ο κ.Γεωργιάδης τονίζει πως «αν ο πυρήνας στον οποίο αντικατοπτρίζεται η γονιμοποίηση και η περίθαλψη εγκληματιών που σχετίζονται με την τρομοκρατία πηγάζει από το ίδιο το πολιτικό σύστημα, τότε αναδεικνύεται ένα ζήτημα μείζονος σημασίας, που πλήττει κατάφωρα το κύρος και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, αλλά και της Δημοκρατίας εν γένει».

Ο κ.Τσίπρας ερωτάται από τον βουλευτή της ΝΔ σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί, προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει διακριτική μεταχείριση και νομιμοποίηση των αιτημάτων κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ποιες ενέργειες θα αναλάβει προκειμένου να περιφρουρηθεί το αίσθημα των πολιτών για δημόσια ασφάλεια στο πλαίσιο ενός κοινωνικού κράτους δικαίου.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ,ο κ.Γεωργιάδης είπε πως σύμφωνα με τον κ.Πανούση «ο κ.Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Γι' αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά,να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top