Άδωνις-Κυριάκος… συμμαχία: Αντί για ντιμπέιτ, άρχισαν τις φιλοφρονήσεις!

«Μπράβο στον Κυριάκο για τον αγώνα του» - «Πολύ καλός υπουργός ο Άδωνις»

Άδωνις-Κυριάκος… συμμαχία: Αντί για ντιμπέιτ, άρχισαν τις φιλοφρονήσεις!

Μπορεί να είχε τα φόντα για μια πρώτη (και μάλιστα πρωτότυπη) τηλεμαχία ανάμεσα σε υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ, ωστόσο εξελίχθηκε σε… συμμαχία!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στην τηλεόραση του Σκάι την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο ραδιόφωνο του Σκάι και έγινε on air το... «πάντρεμα»!

Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη για τον αγώνα του λέγοντας ότι κάνει πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα και έχει εκφράσει δημόσια τις θέσεις του.

«Με τον κ. Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Έχουμε διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα όπως για παράδειγμα στο σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλω να αδικούνται, αλλά δεν είναι το μείζον πρόβλημα της χώρας» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «πολύ καλό υπουργό που προέρχεται από διαφορετική ιδεολογική αφετηρία» και επεσήμανε πως τους ενώνουν «πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Τι είπαν για τις καταγγελίες Πανούση

Οι δύο υποψήφιοι αναφέρθηκαν και στο θέμα των καταγγελιών του κ. Πανούση. Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως σύμφωνα με τον πρώην υπουργό «ο κ. Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Γι' αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα».

Ο κ. Μητσοτάκης, από την πλευρά του, σημείωσε: «Μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα πιστεύω τον κ. Πανούση. Βεβαίως υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα, όμως δεν πιστεύω ένα κατά συρροή ψεύτη όπως ο κ. Τσίπρας».

Για τις εκλογές στη ΝΔ

«Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ θα φτάσω μέχρι την κάλπη» είπε ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε όσους τον θέλουν να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε εκ νέου κάλεσμα για ντιμπέιτ μεταξύ των 4 υποψηφιών επισημαίνοντας πως «εάν δεν μπορούμε να κάνουμε μία πολιτισμένη συζήτηση, δεν κάνουμε για αρχηγοί».

Ο κ. Μητσοτάκης, εξάλλου, τάχθηκε επίσης υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ, αφήνοντας αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη: «Σε όλες τις χώρες γίνεται δημόσιος διάλογος. Για το ότι δεν γίνεται είναι ευθύνη Μεϊμαράκη. Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ, λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια, το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα».

Σημειώνεται ότι οι δυο υποψήφιοι συμφώνησαν για τηλεμαχία την επόμενη Τρίτη στις 8 το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top