Επίθεση Κουμουτσάκου: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης για τους δράστες

Τι λέει ο Νίκος Τόσκας για την ολιγωρία της αστυνομίας και την υποτιθέμενη «ασπίδα»-Νέα στοιχεία για τα άτομα που αναζητούνται

Επίθεση Κουμουτσάκου: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης για τους δράστες

​Την ώρα που οι εξελίξεις γύρω από τη χυδαία επίθεση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, είναι καταιγιστικές, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης, αποκάλυψε πως «αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί ένα άτομο και έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τέσσερα άτομα που αναζητούνται. Το πρώτο άτομο είναι αυτό που έπαιξε έναν ρόλο λίγο περίεργο στην όλη υπόθεση. Φαίνεται να συνομιλούσε και να έδινε κατευθύνσεις. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα σήμερα, οι άλλοι αναζητούνται, ενώ σε δυο εξ΄αυτών έγινε έρευνα στα σπίτια τους, όπου βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής, και σε αυτή την κατάσταση βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Όταν μάλιστα ο Νίκος Τόσκας ρωτήθηκε αν οι αστυνομικοί που εκείνη την ώρα ήταν παρόντες στον ξυλοδαρμό έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή, παραδέχτηκε πως υπήρξε αδράνεια η οποία ερευνάται:

2402955.jpg
«Έχει διαταχθεί διοικητική εξέταση γιατί πράγματι έχει εντοπιστεί κάποια αδράνεια των αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή, για να διερευνηθεί αυτή η συμπεριφορά που εφαρμόστηκε, και θα δούμε τα αποτελέσματα. Εντοπίστηκε αδράνεια, η οποία ερευνάται».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για την σύλληψη-ανατροπή του ατόμου που «αγκαλιάζει» τον Γιώργο Κουμουτσάκο την ώρα της επίθεσης, ο Νίκος Τόσκας είπε πως:

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σε θέματα έρευν��ς. Για οποιοδήποτε στοιχείο έχουμε, θα ενημερώσουμε τον κύριο Κουμουτσάκο αλλά και τα ΜΜΕ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ:Συνελήφθη η «ΑΣΠΙΔΑ» του Κουμουτσάκου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Tι έλεγε στο STAR η «προστατευτική ασπίδα» του Κουμουτσάκου λίγο πριν συλληφθεί

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που επιτέθηκαν στον Κουμουτσάκο

Πρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου: Μας παγίδευσε η αστυνομία. Είναι δικό μας παιδί αυτό που συνελήφθη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top