Δεν θα διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τον Δεκέμβρη-Τι συνέβη

Θέλουν να σβήσουν κεράκια με νέα μέλη και πολύ διάλογο τον Φεβρουάριο!

​Μπορεί μετά τις εκλογές στο ΠΟΤΑΜΙ να είχαν αποφασίσει την διεξαγωγή συνεδρίου στις αρχές Δεκεμβρίου, τελικά όμως άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στις 26-28 Φεβρουαρίου, ώστε να συμπέσει με τα δεύτερα γενέθλια του κόμματος.

Στόχος του Ποταμιού, όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση, είναι να κάνει ένα ανοιχτό και ουσιαστικό συνέδριο, στο οποίο θα συζητηθούν θέματα, που έχουν ωριμάσει στην κοινωνία.

«Οι άνθρωποι που πλησιάζουν το Ποτάμι αυξάνονται διαρκώς. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να δώσουμε χρόνο για μια ουσιαστική, οργανωμένη συζήτηση. Γι΄αυτό, κατά την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) αποφασίστηκε ομόφωνα η επιμήκυνση του χρόνου για τον προσυνεδριακό διάλογο και η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου στις 26 – 27- 28 Φεβρουαρίου. Δύο ακριβώς χρόνια μετά από το ξεκίνημά μας» εξηγούν, ενώ παραθέτοντας ένα οργανόγραμμα αναλύουν τα σχέδια τους από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι το συνέδριο.

1h.jpg

2h.jpg


3h.jpg

4h.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top