Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αραμπατζή: "Στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα"

Ξέχασε τους καλούς τρόπους και τις αποφάσεις της κυβέρνησης ο Μηταφίδης!

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αραμπατζή: "Στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα"

​Πολύ αρνητική ενέργεια υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στην Βουλή, καθώς κάθε τρεις και λίγο σημειώνεται και ένα νέο επεισόδιο μεταξύ βουλευτών κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Αραμπατζή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης είχαν έναν έντονο διάλογο, τον οποίο μπορεί να μην κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά άκουσαν και είδαν όσοι ήταν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Αφορμή για το συμβάν αποτέλεσε η ομιλία της κας Αραμπατζή, η οποία επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στην κυβέρνηση.

«Την στιγμή που υπουργοί ξεχνούν -άραγε είναι απλά ξεχασιάρηδες;- να δηλώσουν εκατομμύρια και μετοχές, και προκαλούν με τις απαντήσεις τους το κοινό αίσθημα, κυβερνητικοί βουλευτές ζητούν την αποπομπή τους από την κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν έχει καν την στοιχειώδη ευθιξία να μιλήσει για το θέμα και ψελλίζει κάτι για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Ποιο ηθικό,ποιο πλεονέκτημα και ποια αριστερά κύριε Τσίπρα;» διερωτήθη��ε η κα Αραμπατζή, κάνοντας λόγο για νεοφιλελεύθερη αριστερά.

Όταν κατέβηκε από το βήμα την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη! Βρέθηκε αντιμέτωπη με τις απειλές του κ.Μηταφίδη, ο οποίος της είπε πως «στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα», με την κα Αραμπατζή να απαντάει: «Μας απειλείτε; Κινδυνεύουμε να μας δείρετε κιόλας, όταν μιλάμε;».

Το ότι δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία μπορεί να μην το ήξερε ο βουλευτής, δεν ήξερε ούτε ότι καταργείται η ομάδα ΔΕΛΤΑ με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα;

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Δείτε επίσης:

Χαμός και πάλι στη Βουλή για πόθεν έσχες και εκατομμύριο – Πόλεμος κυβέρνησης-ΝΔ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top