Με χαλιά… παλέτες και χλαμύδες τίμησε ο Πάνος Καμμένος τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (ΦΩΤΟ)

Υποκλίθηκε στην παραλία ο υπουργός Άμυνας

Με χαλιά… παλέτες και χλαμύδες τίμησε ο Πάνος Καμμένος  τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (ΦΩΤΟ)
Με … παλέτες της οικοδομής και της λαχαναγοράς, λευκές χλαμύδες, παραδοσιακές φορεσιές και σημαίες διαφόρων κρατών που δεν υπήρχαν το 480 πχ, ο Πάνος Καμμένος τίμησε την επέτειο από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας με μια τελετή, που προκάλεσε συζητήσεις, αφού είχε λίγο από όλα (σαν σουβλάκι ένα πράμα).
xlamida6.jpg

xlamida4.jpgxlamida.jpg
Κόκκινη μοκέτα στρωμένη σε … παλέτες, γαλόνια, ιερείς, λαμπερά κορίτσια με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες, νησιωτοπούλες και έναν υπουργό άλλοτε συγκινημένο, άλλοτε σκυμμένο και σοβαρό και άλλοτε χαμογελαστό.
twitter.jpgkoritsia.jpg
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, (όπως φαίνεται και στην επάνω ΦΩΤΟ), αφού περπάτησε πάνω σε μία κόκκινη μοκέτα που ήταν στρωμένη σε ... παλέτες, έφτασε στην παραλία και υποκλίθηκε, χωρίς να βρέξει τα παπούτσια του!
salamina.jpg
Ο κ.Καμμένος τόνισε την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού, προτρέποντας «να είμαστε άγρυπνοι φρουροί, άξιοι συνεχιστές των ηρωικών μας προγόνων».
xlamida3.jpgxlamida2.jpg
«Πρέπει σε ημέρες όπως αυτή να αναλογιζόμαστε και να θυμόμαστε, πως όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει. Είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωες μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας», δήλωσε.
panoss.jpg
Πάντως το Facebook και το Twitter κατακλύστηκαν με μηνύματα, που συνέκριναν την σημερινή τελετή με τις αλήστου μνήμης γιορτές της δικτατορίας! (Υπερβολές… ;)
ΦΩΤΟ eurokinissi/twitter
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top