Κουμουτσάκος: «Να μην υπογράψουν υποψηφιότητες οι βουλευτές της ΝΔ»

«Το κόμμα περνά τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του»

Κουμουτσάκος: «Να μην υπογράψουν υποψηφιότητες οι βουλευτές της ΝΔ»

​«Η ΝΔ περνά τη μεγαλύτερη ίσως κρίση στην ιστορία της», είπε ο βουλευτής του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκος, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η μία μετά την άλλη εκλογικές ήττες από τις ευρωεκλογές του 2014 μέχρι σήμερα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν συζητήσαμε με ειλικρίνεια, ανεμπόδιστα και σε βάθος το τι έφταιξε για αυτές τις αλλεπάλληλες ήττες είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτούν πολλά ανοιχτά, εκκρεμή και σοβαρά θέματα».

Όπως είπε ο κ. Κουμουτσάκος αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν σοβαρά η ενότητα, η συνοχή και η προοπτική της παράταξης και σημείωσε ότι «αυτό που πρέπει πρώτα να διαφυλάξουμε είναι η ��νότητά μας. Χωρίς ενότητα δεν υπάρχει ανανέωση. Η ΝΔ οφείλει να ανανεωθεί ενωμένη».

Ο βουλευτής περιέγραψε όμως και τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι ενωτικός, να πιστεύει στην ανανέωση, να μπορεί να δίνει ισχυρές κοινοβουλευτικές μάχες και προοπτική στο κόμμα.

Τέλος κάλεσε όλους τους βουλευτές της ΝΔ να μην υπογράψουν υποψηφιότητες, ώστε να μην υπάρχει κανενός είδους σκιά στη συνεκτικότητα και στη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top