ΣΚΛΗΡΗ ανακοίνωση ΝΔ για την υπόθεση Φλαμπουράρη - Ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν»

​Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει θέση στην υπόθεση Φλαμπουράρη, αναφέροντας ότι «η υπόθεση δεν είναι μόνο περίεργη αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία. Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης. Με αποτέλεσμα να μην δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, η Εισαγγελική Αρχή οφείλει να τα ερευνήσει όλα αυτά, όπως επίσης, αν αυτός που πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας είναι παρένθετο πρόσωπο, «δεδομένου ότι κατά την ημερομηνία που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές δεν καταβλήθηκε κανένα τίμημα, γεγονός παράδοξο για τη συναλλακτική πρακτική».

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα και ο Νίκος Δένδιας είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την Μάρα Ζαχαρέα ότι: «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που προκαλούν εντύπωση στην υπόθεση Φλαμπουράρη. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πήγε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και όχι στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για την θεώρηση του ιδιωτικού συμφωνητικού. Οφείλει να σταθμίσει ο ίδιος το ζήτημα με τον κ. Τσίπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top