Τρίωρο δείπνο Μεϊμαράκη-Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη όπου συζήτησαν για όλα

«Να βγει η Ν.Δ πρώτη, έστω και με μια ψήφο μπροστά από ΣΥΡΙΖΑ» φέρεται να λέει ο πρώην πρωθυπουργός

Τρίωρο δείπνο Μεϊμαράκη-Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη όπου συζήτησαν για όλα

​Στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Κώστα Καραμανλή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην πρωθυπουργός, δείπνησαν στο εστιατόριο «Βράχος» για τρεις ολόκληρες ώρες, και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συζήτησαν για τα πάντα.

Όπως είναι φυσικό, από την «ατζέντα» τους, δεν θα μπορούσε να λείπει η σκληρή μάχη των επερχόμενων εκλογών.

Από την άλλη, σύμφωνα με την «Real News», ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να δηλώνει σε υποψήφιους υπουργούς και σε στελέχη της Ν.Δ που τον επισκέπτονται στο στρατηγείο του, πως:

«Είναι λογικό ο Τσίπρας να ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία και υπήρχαν αρκετές πιθανότητες να του την έδινε ο λαός. Ο Βαγγέλης όμως, πέτυχε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση μέσα σε μικρό διάστημα και έχουμε σοβαρές πιθανότητες να βγούμε πρώτο κόμμα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα ώστε να βγει η Νέα Δημοκρατία πρώτη, έστω και με μια ψήφο μπροστά από ΣΥΡΙΖΑ. Μια κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ θα είναι προς όφελος της χώρας».

Σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να λέει:

«Εκεί που έτρεχε, σκόνταψε άσχημα. Ενώ κάλπαζε, ο τρόπος που διαχειρίστηκε τη διακυβέρνηση της χώρας ήταν τραγικός. Αν είχε κλείσει τη συμφωνία τον Μάρτη, θα ήταν πολύ καλύτερα και για τη χώρα, και για τον ίδιο. Με εντυπωσιάζει πόσο γρήγορα αποδομήθηκε η δημόσια εικόνα του Τσίπρα μετά την προκήρυξη των εκλογών. Δεν είναι πλήρης η κατάρρευση του, κρατάει ακόμη αλλά έχει στραπατσαριστεί».

Θεωρεί ωστόσο πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σκληρός αντίπαλος:

«Το ξαναπήρε πάνω του, άρχισε να κινείται, δεν θα χαρίσει εύκολα τη νίκη».

Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να πιστεύει πως «είναι πολύ καλός για δεύτερος, όχι όμως για πρώτος. Είναι έξυπνος, οργανωτικός, αλλά του λείπει η στόφα του αρχηγού».

Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία, τον συμβουλεύει, και του τονίζει πως πρέπει «να λές πάντα την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top