Στη Θεσσαλονίκη από αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ

Ποιο είναι το τριήμερ�� πρόγραμμα του Β. Μεϊμαράκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο πλαίσ��ο της ΔΕΘ.

Την Παρασκευή ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 17:00 με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, στο Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την γενέτειρα του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών.

Το Σάββατο, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, ο κ. Μεϊμαράκης θα συμμετάσχει οινή σύσκεψη με τους Πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, και με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στις 10:45 θα επισκεφθεί τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων και στις 13:15 σε σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Στις 20:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPO – ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και θα περιηγηθεί σε περίπτερα και χώρους της ΔΕΘ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top