Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε από τον Τσίπρα σε συνεννόηση με τους δανειστές

Για ντιμπέιτ: Κονσερβοποιημένο και απογοητευτικό

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε από τον Τσίπρα σε συνεννόηση με τους δανειστές

Σκληρή κριτική για το χθεσινό ντιμπέιτ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντάς το απογοητευτικό και κονσερβοποιημένο, ενώ για ακόμη μία φορά «έσφαξε» τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ήταν απογοητευτικό το ντιμπέιτ. Νομίζω ότι έχει πια ξεπεραστεί αυτός ο κονσερβοποιημένος τρόπος συζήτησης και δεν υπηρετεί την ανάγκη ενημέρωσης. Το μόνο που ίσως εξυπηρετεί είναι να εκφεύγουν και να ξεγλιστρούν από πολύ καίρια ερωτήματα εκείνοι που πρέπει να τα απαντήσουν» είπε η Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Εξαπολύοντας στη συνέχεια επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν δύο κόμματα αλλά «διαλύθηκε μετά από συνεννόηση του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές».

Η κα Κωνσταντοπούλου «έσφαξε» και τους πρώην συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως στελέχη της Κουμουνδούρου ήταν από την αρχή έτοιμα να ενδώσουν στους εκβιασμούς των δανειστών «και έτρεχαν στα ΑΤΜ με τα capital controls».

H ίδια, τόνισε πως έκανε ό,τι μπορούσε «θεσμικά και δημοκρατικά, να μην ψηφιστεί αυτό το κοινωνιοκτόνο, δολοφονικό πλαίσιο που λέγεται εξουσιοδότηση για το τρίτο μνημόνιο», ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι από εμάς είχαμε ετοιμάσει εναλλακτικές».

Στη συνέχεια, «περιποιήθηκε» κάποιους από τους πρώην συντ��όφους της στο ΣΥΡΙΖΑ ονομαστικά.

Συγκεκριμένα, επιτέθηκε κατά του Γιάννη Δραγασάκη, λέγοντας ότι επιβραβεύεται με την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας αντί να δίνει εξηγήσεις για την αποτυχία του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης, αλλά και κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τον οποίο είπε ότι τον έβαλε πρώτο στην Β’ Αθήνας ενώ είχε εκλεγεί 8ος. Η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είναι επικεφαλής στην Α’ Θεσσαλονίκης, αποκαλώντας τον «δοτό υπουργό».

Η ίδια, αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν μία ευρωπαϊκή διακήρυξη για ευρωπαϊκό plan B. «Τις επόμενες ώρες μια κοινή δήλωση με τον Μελανσόν, τον Όσκαρ Λαφοντέν, τον Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά στο ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο Β για την Ευρώπη» είπε και πρόσθεσε: «Διότι κάποιοι έχουν επενδύσει στο να πουν στον ελληνικό λαό ότι η ιστορία τελείωσε».

Τέλος, επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέδειξε συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις του και ότι το κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύστημα Μαξίμου με την ψευδεπίγραφη ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για «προδοσία» από τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top