Σκουρλέτης: Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν θα απολυθεί!

Καμία διαβεβαίωση όμως για τις δουλειές των ιδιωτικών υπαλλήλων

Σκουρλέτης: Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν θα απολυθεί!

​Την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας «πνίγεται» από τα λουκέτα και τα capital controls με χιλιάδες ανθρώπους να χάνουν τις δουλειές και τους μισθούς τους, ο κύριος Σκουρλέτης διαβεβαιώνει τους δημόσιους υπαλλήλους ότι κανένας δεν θα απολυθεί!

«Δεν θα υπάρξει ούτε μία απόλυση στον δημόσιο τομέα», δεσμεύθηκε ο πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ρ/σ σταθμό της Θεσσαλονίκης "Πρακτορείο".

Σύμφωνα με τον κ.Σκουρλέτη, δεν υπάρχει ούτε καν υπαινιγμός για κάτι τέτοιο στην τελευταία συμφωνία, στην οποία, όπως πρόσθεσε, δεν υπάρχει αναφορά «ούτε για μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, που η ΝΔ έκανε το 2012».

Σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για διορισμούς στο δημόσιο, ανέφερε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα βελτίωσε τις αδικίες και χαρακτήρισε «ψεύδη τα περί διορισμού στρατιών ημετέρων», λέγοντας, ότι και οι υπουργικοί συνεργάτες ήταν μειωμένοι κατά 50% σε σύγκριση με το παρελθόν.

Αναφορικά με την αναστολή, που αποφάσισε για την επένδυση στις Σκουριές, είπε, ότι θα μπορούσε να είχε ληφθεί «τους προηγούμενους μήνες», εξαπολύοντας επίθεση στην εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός", ότι έθεσε τους εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα, για να τους χρησιμοποιήσει ως ασπίδα και να εκβιάσει, αφού δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τον ακίνδυνο σύγχρονο τρόπο παραγωγής χρυσού, από τον οποίο το ελληνικό δημόσιο θα είχε τα αντίστοιχα έσοδα, ενώ άφησε αιχμές και για τις υπηρεσίες του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ότι κωλυσιεργούσαν και είχαν φακέλους κρυμμένους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top