ΝΕΑ δημοσκόπηση: Μόλις 0,5% η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ

Το 52% των ερωτηθέντων χαρακτήρισε "Λανθασμένη" την απόφαση για εκλογές

ΝΕΑ δημοσκόπηση: Μόλις 0,5% η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ

​Στην δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Ποντίκι», ο ΣΥΡΙΖΑ (25,5%) διατηρεί οριακή διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία (25%) και ο Αλέξης Τσίπρας κρατάει το προβάδισμα στο ερώτημα «καταλληλότερος για πρωθυπουργός».

Στην 3η θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή (6%), με το ΠΑΣΟΚ (5,5%) να υπολείπεται κατά μισή μονάδα. Πολύ κοντά τους βρίσκονται το Ποτάμι (5%) και το ΚΚΕ (5%), με τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη λίγο πιο πίσω (4,5%).
pulse_01.jpg
Η Ένωση Κεντρώων κερδίζει την είσοδό της στη Βουλή (3,5%), ενώ χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να πετύχει το ίδιο το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (2,5%). Την ίδια ώρα, υψηλά είναι τα ποσοστά των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, οι μισοί από τους οποίους προέρχονται από ψηφοφόρους (του Ιανουαρίου του 2015) του ΣΥΡΙΖΑ.
pulse_05.jpg
Η παράσταση νίκης παραμένει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που δείχνουν οριακές διαφορές.
pulse_06.jpg
«Δεν μπορούσε να αποφύγει το μνημόνιο, ό,τι ��αι να έκανε η ελληνική κυβέρνηση» επιλέγουν οι περισσότεροι (58%) ερωτηθέντες.
pulse_08.jpg

Όμως, το 52% χαρακτηρίζει την απόφαση για εκλογές «λανθασμένη», έναντι 36% που τη βρίσκουν σωστή.
pulse_10.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top