Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης: Πρέπει να νικήσει στις εκλογές

Δεν απάντησε στο αν θα είναι στις λίστες της Κουμουνδούρου

Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης: Πρέπει να νικήσει στις εκλογές

Ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο Φώτης Κουβέλης μία μόλις ημέρα μετά την οριστικοποίηση της διχοτόμησης της ΔΗΜΑΡ.

«Σήμερα είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταγράψει εκλογική νίκη στις προσεχείς εκλογές. Και η φροντίδα μου δεν είναι άλλη από το να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τον θανάσιμο κύκλο της κρίσης» δήλωσε ο κ. Κουβέλης στα Παραπολιτικά FM.

«Η υπεύθυνη πολιτική αριστερή δημοκρατική θέση είναι η στήριξη των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει σαφή απάντηση στο αν βρίσκεται στις λίστες της Κουμουνδούρου: «Σε κάθε περίπτωση όμως η πολιτική μου στάση ούτε συναρτάται ούτε εξαρτάται από ανταλλάγματα εάν θα είμαι ή δεν θα είμαι σε κάποιες λίστες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, επικαλέστηκε τη στάση του ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ όταν ήταν στη συγκυβέρνηση: «Δεν το έπραξα ούτε όταν συνειδητοποίησα ότι τα συστήματα εξουσίας ήταν διατεθειμένα να διασφαλίσουν μια απρόσκοπτη πορεία στη ΔΗΜΑΡ με την προϋπόθεση ότι το κόμμα μας και εγώ θα συναινούσαμε σε εντελλόμενα».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top