ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: παραλίγο… ξύλο μεταξύ Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ!

«Θερμό» επεισόδιο σε συνεδρίαση του Eurogroup

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: παραλίγο… ξύλο μεταξύ Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ!

​Σε ρινγκ κόντεψε να μετατραπεί το Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου, καθώς Γιάνης Βαρουφάκης και Γερούν Ντάισελμπλουμ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όπως αποκαλύπτει ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί!

Στις 18 Φεβρουαρίου, ο ανταποκριτής της «Liberation» στις Βρυξέλλες, Ζαν Κατρεμέρ, είχε αναφερθεί στη στήλη του στη γαλλική εφημερίδα σε ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον πρώην υπουργό οικονομικών και τον επικεφαλής του Eurogroup, με τον κ. Βαρουφάκη να το διαψεύδει, σε συνέντευξή του στους «Financial Times».

Η επιβεβαίωση, όμως, έρχεται από τον κ. Μοσκοβισί, σε ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ελλάδα, Η Επόμενη Μέρα», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Όταν του ζητείται να αναφέρει ένα περιστατικό που τον «σημάδεψε» κατά τη διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων - θρίλερ, ο Επίτροπος αναφέρει: «συνέβη στη συνάντηση της 16ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Ντάισελμπλουμ, το Βαρουφάκη κι εμένα. Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να αντιδράσει στην παρουσίαση από τον Ντάισελμπλουμ ενός εγγράφου. Μπήκαμε στη συνάντηση και υπήρξε μια στιγμή φυσικής αντιπαράθεσης, με το Βαρουφάκη και τον Ντάισελμπλουμ σχεδόν να έρχονται στα χέρια. Ο ένας κατηγόρησε τον άλλο ότι είναι ψεύτης και αναγκάστηκα να επέμβω. Κατάφερα ��α τους χωρίσω. Αλλά δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά ξανά. Δεν μίλησαν πραγματικά ο ένας στον άλλο μετά από αυτό!»

libera1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top