Απίστευτη εμπλοκή στην Επιτροπή με τις τροπολογίες

Συνεχίζεται για δύο και πλέον ώρες μετά την προγραμματισμένη λήξη της

Απίστευτη εμπλοκή στην Επιτροπή με τις τροπολογίες
Απίστευτη εμπλοκή σημειώνεται στην συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής λόγω της κατάθεσης δύο τροπολογιών, λίγο πριν την προγραμματισμένη λήξη της, από τον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κώστα Μάρδα.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας από τα έδρανα ως Βουλευτής, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και υποστήριξε ότι η κατάθεση των τροπολογιών δημιουργεί μείζον ζήτημα. «Δεν είναι δυνατόν αυτά τα δύο πακέτα να έρχονται στο παρά δέκα στη Βουλή και να μην συζητηθούν. Ζητώ να αποσυρθούν οι τροπολογίες» τόνισε, με τον υπουργό Οικονομίας κ. Σταθάκη να υπεραμύνεται των διατάξεων της τροπολογίας ως θετικές.

«Στη ρύθμιση οφειλών , αφορά μία σειρά από αλλαγές στο Νόμο Κατσέλη, όπου η έννοια του υπερχρεωμένου θα συμπεριλαμβάνει εφεξής και τα χρέη στην εφορία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αντίστοιχα υπεραμύνθηκε ο κ. Μάρδας των διατάξεων της τροπολογίας για τις συντάξεις, με τον κ. Μητρόπουλο να προειδοποιεί πάντως για τον κίνδυνο να κηρυχθούν αντισυνταγματικές, λόγω αποφάσεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου για αντίστοιχες περιπτώσεις και μία σειρά βουλευτών από άλλα κόμματα να διατυπώνουν τις επιφυλάξεις τους.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top