Ποτάμι: να παραιτηθούν Τ. Χριστοδουλοπούλου και Θ. Δρίτσας

Τους καταλογίζει μηδενικό σχεδιασμό για αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών

Να παραιτηθούν η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας ζητά το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του, καταλογίζοντάς τους «μηδενικό σχεδιασμό για τον τρόπο αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών», ενώ κατηγορεί και συνολικά την κυβέρνηση ότι «το μόνο που κάνει είναι να αυτοσχεδιάζει».

Όπως προσθέτει, «αν έλειπαν μάλιστα οι μεμονωμένες προσπάθειες δημοσίων λειτουργών και εθελοντών, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα ήταν ακόμη ξεχασμένοι στις παραλίες».

Το Ποτάμι αναφέρει επίσης ότι είχε εγκαίρως προειδοποιήσει την κυρία Χριστοδουλοπούλου και τον κύριο Δρίτσα και τους είχε προτείνει συγκεκριμένες λύσεις. «Οι ιδεοληψίες τους όμως και προ��ανώς και η καλοκαιρινή ραστώνη δεν τους επέτρεψαν να ασχοληθούν με το μείζον εθνικό θέμα» προστίθεται στην ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ακόμα ότι «χρέος του Πρωθυπουργού είναι να τους απαλλάξει από τα καθήκοντά τους που έτσι κι αλλιώς δεν ασκούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top