Η κυβέρνηση παίζει… τα ρέστα της: Σε εξέλιξη η Ολομέλεια - Στόχος το «όριο» των 120

Νέα σφοδρή επίθεση από Κωνσταντοπούλου: Στην ιστορία είναι γνωστοί οι πραξικοπηματίες! - Πρ. δημοσίευση: 21.10

Η κυβέρνηση παίζει… τα ρέστα της: Σε εξέλιξη η Ολομέλεια - Στόχος το «όριο» των 120

Με το άγχος… των διαρροών και του αριθμού-κλειδί των 120 βουλευτών περιμένουν στην κυβέρνηση την ψηφοφορία που θα γίνει μετά τα μεσάνυχτα στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων.

Αν και «ελαφρύτερο», μετά την αφαίρεση του συνταξιοδοτικού και της φορολογίας των αγροτών, στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να επικρατεί αναβρασμός και όλα δείχνουν πως τα 32 «όχι» της πρώτης ψηφοφορίας θα μείνουν «όχι».

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν νέες απώλειες και –ει δυνατόν- να υπάρξει και… πρόσθεση από τα 6 «παρών» και το 1 «απών».

Η συζήτηση στην Ολομέλεια –μετά από απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων- ξεκίνησε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 2 τα ξημερώματα. Σημειώνεται ότι, όπως και την προηγούμενη φορά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να περάσει την άποψη για 10ωρη συζήτηση που θα έφερνε την ψηφοφορία αύριο το πρωί αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε.

Η ώρα της... Ζωής: Με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση μπήκε στην ουσία η συζήτηση!

Η Πρόεδρος της Βουλής δεν το έβαλε κάτω και έθεσε το ζήτημα της διαδικασίας και στην Ολομέλεια του Σώματος, χωρίς και εκεί να βρει ανταπόκριση.

Έκανε ξανά ψηφοφορία αλλά κανείς δεν συντάχθηκε μαζί της, εκτός από το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή, και έτσι ξεκίνησε η συζήτηση λίγο πριν τις 23.00...

Νέα σφοδρή επίθεση από Ζωή: Στην ιστορία είναι γνωστοί οι πραξικοπηματίες!

Λίγο πριν τη διάσκεψη των Προέδρων, πάντως, η Πρόεδρος της Βουλής φρόντισε να ανάψει ακόμη περισσότερο τα αίματα.

Μιλώντας σε συνεργάτες της, ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά: «Στην ιστορία είναι γνωστοί οι πραξικοπηματίες και σίγουρα δεν είναι αυτοί που περιφρουρούν τους θεσμούς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top