Καλύβης: Ο Στουρνάρας σκέφτεται ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά

Συνεχίζονται οι επιθέσεις στον κεντρικό τραπεζίτη

Ο Γιάννης Στουρνάρας σκέφτεται περισσότερο ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, παρά ως κεντρικός τραπεζίτης, υποστήριξε ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στο μπαράζ επιθέσεων εις βάρος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Γ. Στουρνάρας «συνεχίζει να σκέφτεται περισσότερο σαν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου και να υπερασπίζεται μια πολιτική η οποία κατέστρεψε τη χώρα και την κοινωνία και η οποία αποδοκιμάστηκε από τον ελληνικό λαό».

Όπως πρόσθεσε «καλό θα ήταν, ο κ. Στουρνάρας, να ασχοληθεί περισσότερο με τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος και με τις -πολιτικής σκοπιμότητας- κινήσεις της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας ενάντια στη χώρα μας».

Σύμφωνα με τον κ. Καλύβη, τα περιεχόμενα της έκθεσης της ΤτΕ «δίνουν την εντύπωση ότι συνδράμει και ο ίδιος σε μια προσπάθεια που αναπτύσσεται διεθνώς και στη χώρα μας να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να πιεστεί η κυβέρνηση να υπογράψει άρον-άρον μια συμφωνία, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, στο όνομα του να αντιμετωπιστούν τα χειρότερα».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top