Ζ. Κωνσταντοπούλου: προ των ευθυνών τους βρίσκονται οι θεσμοί και οι προηγούμενες κυβερνήσεις

«Επιμένουν σε ένα πρόγραμμα που καταλύει τη δημοκρατία»

«Προ των ευθυνών τους, βρίσκονται εκείνοι που υπαγόρευσαν τις λύσεις και δεν είναι άλλοι, από τους τρεις θεσμούς και τις προηγούμενες κυβερνήσεις» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης μνήμης για τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και το ��υνεχιζόμενο αδιέξοδο στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Προ των ευθυνών τους συμπλήρωσε ότι βρίσκονται «και εκείνοι που επιμένουν σε ένα πρόγραμμα, που αφενός καταλύει τη δημοκρατία αφετέρου εξουθενώνει και εξανδραποδίζει την κοινωνία».

Η κα Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να γίνει απολύτως αισθητό, είναι ότι τέτοιου είδους πολιτικές δεν είναι ανεκτές, όχι απλώς μόνο από την ελληνική κυβέρνηση, την ελληνική βουλή και την ελληνική κοινωνία αλλά και από τη διεθνή κοινότητα, όπως αυτή εκπροσωπείται στο πλέον οικουμενικό επίπεδο που είναι ο ΟΗΕ».

Στην εκδήλωση μνήμης για τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος χαρακτήρισε «επαίσχυντο, εξευτελιστικό και ταπεινωτικό για το λαό και την πατρίδα» το πακέτο προτάσεων των δανειστών για την Ελλάδα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top