Καραγκούνης: Με τις παλινωδίες του Βαρουφάκη, πώς να είμαι αισιόδοξος για συμφωνία;

«Και η Αργεντινή δεν είχε πληρώσει το ΔΝΤ και έκτοτε δεν έχει δανειστεί ούτε δολάριο»

Καραγκούνης: Με τις παλινωδίες του Βαρουφάκη, πώς να είμαι αισιόδοξος για συμφωνία;

«Με τη ΝΔ η χώρα δεν θα είχε φτάσει ποτέ στο σημείο να μην έχει λεφτά να πληρώσει το ΔΝΤ και δεν θα άφηνε στον αέρα το ενδεχόμενο να μην καταβληθούν μισθοί και συντάξεις» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Μακάρι να έχουμε συμφωνία αλλά με τις παλινωδίες του Γιάνη Βαρουφάκη δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα επέλθει. Μόνο για το ΔΝΤ τον Ιούνιο πρέπει να πληρωθούν 2,2 δισ. ευρώ και έχουμ�� υστέρηση 800 εκ. ευρώ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, «βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, η αγωνία παρατείνεται και δεν έχουν γίνει βήματα επίτευξης συμφωνίας, με αποτέλεσμα να αδυνατίζει η διαπραγματευτική μας θέση γιατί ξεμένουμε από χρήματα».

«Αν δεν πληρωθεί το ΔΝΤ θα είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει για τη χώρα, η Αργεντινή το ίδιο έκανε και από τότε δεν έχει πάρει δολάριο από δανεισμό. Θα ήταν μια καταστροφική συνέπεια για πάρα πολλά χρόνια στο μέλλον» πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι «το πώς θα επαναπροσλάβει 2.000 δημοσίους υπαλλήλους την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας στραγγαλίζεται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top