Θ. Πετράκος: «Με την απειλή της μη πληρωμής του ΔΝΤ άρχισαν να τρέχουν όλοι»

«Η χώρα δεν πρέπει να καταστραφεί, είναι ήδη κατεστραμμένη»

Θ. Πετράκος: «Με την απειλή της μη πληρωμής του ΔΝΤ άρχισαν να τρέχουν όλοι»

​«Mόνο με την απειλή της μη πληρωμής της δόσης της 5ης Ιουνίου, άρχισαν να τρέχουν όλοι», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να λένε στο ΔΝΤ “δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα”, ενώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση και ότι θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη», πρόσθεσε ο κ. Πετράκος.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση, τόνισε ότι «εργαζόμαστε ώστε α υπάρξει μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής», διευκρίνισε όμως ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία.

«Θέλουμε να υπάρξει συμφωνία γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. Άρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top