Γ. Στουρνάρας: «Το Eurogroup της Δευτέρας πρέπει να πετύχει»

«Δεν υπάρχει κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες»

​Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα, με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα.

Ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους διαβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες και τόνισε ότι η συνάντηση έγινε ώστε να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για τη Σύνοδο της ΕΚΤ.

«Υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες, δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Οι τράπεζες είναι και επαρκώς κεφαλοποιημένες και διασφαλίζεται η ρευστότητά τους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις καταθέσεις», είπε ο κ. Στουρνάρας.

Ο διοικητής της ΤτΕ τόνισε επίσης ότι η τράπεζα συνδράμει στο ακέραιο το κυβερνητικό έργο και αναφερόμενος στο Eurogroup της Δευτέρας είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο Eurogroup να είναι επιτυχημένο. Δουλεύουμε όλοι προς την κατεύθυνση αυτή. Με διαβεβαίωσε τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και το οικονομικό επιτελείο ότι τις επόμενες τρεις μέρες θα εργάζονται άοκνα προκειμένου τη Δευτέρα να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top