Βολές Μητσοτάκη για τη δημιουργία πολιτικού γραφείου του Γ. Δραγασάκη με 20 συνεργάτες

Τι απαντούν στο star.gr από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης

Βολές Μητσοτάκη για τη δημιουργία πολιτικού γραφείου του Γ. Δραγασάκη με 20 συνεργάτες

​Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης με αφορμή τη δημιουργία πολιτικού γραφείου, το οποίο θα βοηθά στο έργο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη και την πρόσληψη 20 συνεργατών και συμβούλων.

Ο κ. Μητσοτάκης ανάρτησε μάλιστα στο Facebook και το σχετικό ΦΕΚ, στο οποίο αναγράφεται ότι στο γραφείο αυτό θα απασχολούνται δέκα μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι και πέντε σύμβουλοι – ειδικοί συνεργάτες, ενώ θα αποσπαστούν και πέντε υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του Δημοσίου Τομέα.

kyriakos.jpg

«Την ώρα που εξαγγέλλουν κατάργηση των “στρατών” συμβούλων… Δεν έχω πρόβλημα με τους συμβούλους, αλλά με την υποκρισία!», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγές πάντως από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης με τις οποίες επικοινώνησε το star.gr υποστηρίζουν ότι η δομή της αντιπροεδρίας δεν είχε καθόλου προσωπικό, ούτε υπάγεται σε κάποιο άλλο υπουργείο, ώστε να μπορέσει να υποστηριχθεί.

Προσθέτουν μάλιστα ότι ο αριθμός των συμβούλων που θα προσληφθούν είναι αυτός που προβλέπει ο νόμος και τονίζουν ότι έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η αντιπροεδρία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top