Νίκος Παππάς: Σε έναν μήνα σχέδιο νόμου για την επανίδρυση της ΕΡΤ

«Δεν μιλάμε για επιστροφή στο παρελθόν- των αστρονομικών ποσών»

Νίκος Παππάς: Σε έναν μήνα σχέδιο νόμου για την επανίδρυση της ΕΡΤ

​Με την φράση «η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ, γιατί ο λαός το αποφάσισε», ανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επ��κρατείας Νίκος Παππάς πως σε έναν μήνα έρχεται στην Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο με το οποίο θα καθορίζεται η επανίδρυση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Ο κύριος Παππάς ανακοίνωσε πως η ΕΡΤ ανοίγει ξανά «χωρίς ρεβανσισμούς, χωρίς μαύρο, η πληγή που άνοιξε στο σώμα της δημοκρατίας μας θα κλείσει», τονίζοντας πάντως πως δεν «μιλάμε για επιστροφή στο παρελθόν- των αστρονομικών μισθών».

2243610.jpg
Ο ίδιος τόνισε πως όσοι απολυμένοι της επιθυμούν να επιστρέψουν στην νέα ΕΡΤ μπορούν να το κάνουν. Παράλληλα ανακοίνωσε πως θα ελεγχθούν οι προϋπολογισμοί της ΝΕΡΙΤ.

«Τελειώνουμε οριστικά με τα δάνεια άνευ εγγυήσεων στα μέσα ενημέρωσης», ξεκαθάρισε ο κύριος Παππάς και ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις συχνότητες.

2243608.jpg
Ακόμη ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε τη ΝΔ να επαναπροσδιοριστεί έναντι του μνημονίου: «Θα κινηθείτε στη γραμμή υπεράσπισης του μνημονίου ή θα συνταχθείτε με τη γραμμή της διαπραγμάτευσης;».

Επιπρόσθετα, ρώτησε αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και αν θα υποστηρίξει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία- γέφυρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top